✓ kansspelautoriteit      ✓ Hoge winkans      ✓ Altijd een goed doel

Sportclubs

Door deel te nemen aan deze loterij maak je kans op prachtige prijzen. Daarnaast help je korfbalvereniging Drachten/Van der Wiel, voetbalvereniging Drachtster Boys en Odensehuis Dirk Baron!

KV Drachten/Van der Wiel

Drachten

Korfbalvereniging Drachten/van der Wiel is opgericht op 13 augustus 1946. KV Drachten telt bijna 400 leden. KV Drachten is een gezellige ‘familie’. Je voelt je ‘thuis’ en er heerst een gezellige sfeer, zowel binnen als buiten het veld. Het is een dynamische en bloeiende vereniging. Van jong tot oud kan er recreatief of competitief gekorfbald worden. Bij onze vereniging staat persoonlijke aandacht en ontwikkeling hoog in het vaandel. Korfbal gaat bij ons om samen trainen, samen spelen, samen winnen en vooral het plezier in de sport met elkaar delen. Juist dat plezier is waar het bij korfbalvereniging Drachten/ Van der Wiel veelal om gaat. 

Steun KV Drachten/Van der Wiel

Speel nu mee!

Stichting Odensehuis Dirk Baron

Drachten

Stichting Odensehuis Dirk Baron is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor mensen met beginnende dementie en hun naasten. Elke dag bewegen, gezond eten, plezier maken en zinvol bezig zijn is voor iedereen belangrijk. Ook voor mensen die te maken hebben met dementie. Het Odensehuis organiseert regelmatig activiteiten zoals: kunst, sporten, muziek maken en lekker en gezond eten. De bijdrage die het Odensehuis ontvangt zullen zij onder andere besteden aan een Beleef TV voor de bewoners, om hersenen te prikkelen en zintuigen te stimuleren.

Steun Stichting Odensehuis Dirk Baron

Speel nu mee!

Drachtster Boys 

Drachten

Drachtster Boys is opgericht op 29 maart 1948 en heeft zo’n duizend leden. Het is een club voor mannen, vrouwen, jeugd, veld- en zaalvoetballers. Onze selectieteams voetballen op een zo hoog mogelijk niveau. Voor de recreatieve voetballers willen we een ‘warme’ club zijn, waar gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel staan. Drachtster Boys levert graag een bijdrage aan een de leefbaarheid van haar omgeving, niet alleen door het voetbal, maar ook door tal van maatschappelijke projecten. 

Steun Drachtster Boys

Speel nu mee!
Cambuur-trainer Henk de Jong is ambassadeur van het Odensehuis Dirk Baron. In deze vlog van Déan en Larissa vertelt hij waarom.

Benieuwd welke prijzen er nog meer 
te winnen zijn?

BEKIJK ALLE PRIJZEN

Notaris

De trekking moét transparant en eerlijk verlopen. Daarover mag geen misverstand bestaan. Daarom zal Hoekstra & Partners er op toezien dat alles volgens het boekje verloopt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram